Tervezéstől a megoldásig

Az épületautomatizálási vagy felügyeleti rendszereknél az a speciális eset áll fenn, hogy egy projekt akkor valósítható meg a legoptimálisabban, ha a tervező és kivitelező ugyanaz a cég. A projektek bonyolultsága speciális szakértelmet és sok tapasztalatot kíván, így cégünk egyben tervezi, kivitelezi és üzemeli be az épületgépészeti rendszerek erősáramú és automatika berendezéseinek vezérlését.

Elosztószekrény gyártás

Vállaljuk projekt specifikusan az épületfelügyeleti rendszerek vezérlőszekrényeinek valamint általános alvállakozóként erősáramú elosztóberendezések műhelyben történő előregyártását 3200A-ig.

Épületfelügyeleti szoftver fejlesztés

Cégünk jelenleg a Schneider Electric EcoStruxure épületekbe szánt IoT-képes nyílt, plug-and-play interoperábilis architektúrájával és platformjaival dolgozik. Ezen belül preferáltan a Modicon M241, M340, M580 PLC családok telepítésével és programozásával fejlesztjük rendszereinket. Az automatika rendszerek helyi beavatkozását és monitorozását vagy Magelis termékcsalád érintőképernyőin biztosítjuk, vagy a felső szintű megjelenítést biztosító Machine SCADA Expert programmal végezzük akár 64000 változóig.

Vállaljuk egyedi igények szerinti webszerver alapú adatgyűjtő és épületfelügyeleti szoftverek fejlesztését is, távoli hozzáféréssel, kommunikációs megoldásokkal.

Szervíz és karbantartás

Az elkészült rendszereket készséggel üzemeltetjük, szervizeljük illetve karbantartjuk az ügyfél igényei szerint.